Sanitair

Onderhoud, reparatie, of een nieuwe installatie …

U kan op ons rekenen!

 • Residenties
  23/08/2021
  Residenties
  • Vervangen of bijplaatsen van watertellers of tussentellers op de waterleiding.
  • Plaatsen van een drukpomp in residenties.
  Lees meer
 • Bad-, douche, of keukenkraanwerk
 • Waterontharders
  23/08/2021
  Waterontharders

  Wilt u uw toestellen beschermen tegen kalkaanslag, dan kan dat zeer eenvoudig door een ontharder aan het begin van uw installatie te plaatsen.

  VERCALO

  Lees meer
 • Elektrische boilers
  23/08/2021
  Elektrische boilers

  Een elektrische boiler kan zowel voor keuken of badkamer geïnstalleerd worden. Dankzij een groot geïsoleerd opslagvat waarin een bepaalde hoeveelheid water op een constante temperatuur wordt gehouden, beschikt u meteen over warm water. De grootte van de boiler wordt afgestemd op het benodigd verbruik aan warm water.
  Er zijn 2 systemen: boilers met een natte weerstand en boilers met een droge weerstand. Bij het model met de droge weerstand komt de weerstand niet in contact met het water waardoor deze niet kan verkalken. Indien u een waterverzachter hebt kan u ook opteren voor een boiler met natte weerstand.
  Wij plaatsen onder andere elektrische boilers van Atlantic en Inventum.

  ATLANTICINVENTUM

  Lees meer
 • 23/08/2021
  Vernieuwing van de badkamer of het toilet

  Comfort of iets meer luxe, een moderne inloopdouche met ingebouwd kraanwerk, of een praktische douchecabine met een heerlijke regendouche, of de staande wc die plaats maakt voor een compacte hangwc, …
  Zowel voor een gedeeltelijke als een volledige aanpak van uw badkamer of toilet komen wij ter plaatse om een passend voorstel naar uw budget en wensen op te stellen.
  Indien u wenst zorgen wij voor de contacten met door ons gekende aannemers voor vloeren, faiencen, … zodat alle werken vlot op elkaar volgen.
  In de toonzalen van Facq of Sax in Brugge kan u bij de gespecialiseerde medewerkers terecht voor een rondleiding langs de vele mogelijkheden.

  FACQSAX SANITAIR

  Lees meer
 • Zonneboiler
  23/08/2021
  Zonneboiler

  Profiteer van de zon om u te voorzien van sanitair warm water.

  Regelingen, plaatsen van een draadloze thermostaat, of thermostaat met app-bediening, …

  VAILLANT

  Lees meer